Reseller Download
Lejárt oldal. Tartalma már nem releváns!

Ez most tűzforró akció!

Kezdje jól az évet és tüzelje fel magát a januári hidegben!

 

Az akció részletei:

Vásároljon 3 gépes AVG Anti-Virus, AVG Internet Security vagy AVG PC TuneUP termékeket de önnek csak az 1 gépes termék árát kell kifizetnie!

Az akció csak új liszensz vásárlása esetén érvényes, tehát megújítás, áttérés, növelés esetén nem vehető igénybe. Egy végfelhasználó egyazon termékből maximum 5 akciós csomagot vásárolhat (5 db 3 gépes).

 

 

 

 

 


Az akció 2012. január 27. 13:00-ig él. A megadott időpontig megrendelt és kifizetett (számlánkon jóváírt vételár) rendelések esetén. Az akciós kedvezmény más kedvezményekkel és akciókkal nem vonható össze. Az akcióban az AVG Anti-Virus, AVG Internet Security, AVG PC TuneUP otthoni, mikorvállalati változatai vesznek részt. Az akció lejáratával a megrendelt, de ki nem fizetett rendeléseket töröljük.

Az AVG Technologies és a FOOLY Stúdió Kft. fenntartja az akció megváltoztatásának és visszavonásának jogát.

 

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!