Reseller Download

GRISOFT AVG 7.0 DokumentációkA hazai felhasználók részére folyamatosan közzétesszük az AVG termékek Magyar nyelvű dokumentációit, ezek részben a Grisoft Angol nyelvű dokumentációinak a magyar fordításai, részben pedig a FOOLY Stúdió által készített leírások. Az Önök igényei alapján ezentúl szebb megjelenésű, a nyomtatást jobban támogató PDF formátumot fogjuk előnyben részesíteni. Az olvasáshoz Önnek le kell töltenie az Adobe Acrobat Reader programot.

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!