Reseller Download

Oktatási és non-profit kedvezmények

Tisztelt Ügyfeleink!

Ez a tájékoztató kifejezetten szervezeteknek, intézményeknek szól. Ha Ön orvos, tanár vagy diák, akkor a következő oldalon tájékozódhat.

Az AVG Technologies az AVG biztonsági szoftverek fejlesztője és társaságunk nagy hangsúlyt helyez az oktatási és non-profit intézmények támogatására, azok megfelelő vírusirtó termékekkel való felszerelésére. A kategóriába tartozó intézmények igen kedvező feltételekkel, akár 50%-os kedveménnyel is hozzájuthatnak termékeinkhez. A kedvezmények a víruskereső és komplett Internet Security biztonsági csomagjainkra egyaránt vonatkoznak. A kedvezményt érvényesíthetik közvetlenül nálunk, de bármely viszonteladónknál is.


Igényelhető kedvezmények:

Intézmény Kedvezmény
Oktatási intézmények 50%
Egyéb non-profit intézmények 30%
Egyházak 30%
Kormányzati és önkormányzati szervezetek 30%

 

Az igénylés elbírálása az AVG Technologies európai központjában történik az igényléstől számított 2 munkanapon belül. A feltüntetett értékek a megadható maximális kedvezmény szintet jelentik, amelytől az elbírálás során kisebb érték is meghatározható. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

Igénylés:
Az igénylés az alábbi módon történhet:

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!