Reseller Download

RÖVID ISMERTETŐ A RENDELÉSRŐL ÉS A FIZETÉSRŐL


Az AVG termékeket viszonteladóinkon keresztül itt, a www.avg.hu oldalon keresztül rendelheti meg.

 

A www.avg.hu oldalon leadott rendelések esetében Ön rendelését

 

 

fizetheti ki.

A fizetési módot a rendelés leadása során választhat, de ha meggondolja magát, úgy később is áttérhet más fizetési módra.

 

Számlát külön kérés nélkül is, minden vásárlásról kiállítunk.

 

Teljesítési határidők:

A teljesítés határidó elsősorban a fizetés módjától és a terméktől függ. A termék a sikeres fizetést követően áll a vásárló rendelkezésére.

 

Teljes árú termékek, amelyek az árlistában szerepelnek:

bankkártyás fizetés esetén:

A sikeres fizetést követően azonnal. Ez a fizetési mód bármikor, munkaidőn kívül, hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésre áll.

átutalással történő fizetés esetében:

A teljes vételárnak a bankszámlánkon történő jóváírását követően legfeljebb fél órával.

Amennyiben Ön az OTP Banktól utal, úgy az összeg néhány percen belül megérkezik, amennyiben más belföldi banktól utal, úgy legfeljebb 4 órán belül érkezik meg a befizetett összeg.

Banki számlavezető rendszerek nyitvatartási ideje banktól függ, általában munkanapokon reggel 7-8 óra és délután 16-17 óra között van. Csak  az ezidő alatt adott átutalási megbízásokat teljesítik aznap a bankok. Az átutalási megbízások végrehajtásának rendjéről saját bankjánál érdeklődhet.

pénztári készpénz befizetéssel

Erre bármely OTP bankfiókban lehetősége van az általunk kiállított díjbekérő alapján.Az így befizetett összeg néhány perc alatt megjelenik a számlákon. Ez a fizetési mód is függ a bank számlavezető rendszere nyitvatartási idejétől, amely az OTP Bank esetében reggel 7 és délután 17 óra között van. Bevásárló központokban ezen időszakokon túl is lehetőség van befizetésre, de az ilyen időpontban befizetett összeget a bank csak a következő munkanapon írja jóvá.

 

Akciós és egyéb kedvezményes (pld. oktatási) termékek esetében:

A teljes vételárnak a bankszámlánkon történő jóváírását követően legfeljebb 2 munkanapon belül. Egyedei, árlistában nem szereplő termékek speciális áttérések, csökkentések, több termék összevonása esetén a licenc kibocsátása több napot is igénybe vehet.

 

 

 


Viszonteladóink az elfogadott fizetési módokat, és a teljesítési határidőket maguk határozzák meg, amely a fentiektől eltérőek lehetnek.

 

 

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!