Reseller Download

Kedvezmények Orvosoknak, Tanároknak és Diákoknak


Az AVG Technologies nagy hangsúlyt fektet az egészségügy és az oktatás támogatására. Korábban csak intézmények vehettek igénybe különféle kedvezményeket vírusirtó termékeinkre, most azonban a kedvezményt kiterjesztettük a diákokra, illetve a közegészségügyben, humán területen működő orvosokra és köznevelésben, valamint közoktatásban tevékenykedő tanárokra is. Mindhárom kör 50% kedvezménnyel vásárolhat AVG Anti-Virus víruskereső és AVG Internet Security komplett biztonsági csomagokat. Ehhez a diákoknak mindössze hallgatói/tanulói jogviszonyukat, tanároknak a tanári vagy kutatói státuszukat, orvosoknak pedig kamarai tagságukat kell igazolniuk. Az említett feltételek teljesülése esetén a kedvezményt automatikusan megadjuk. A kedvezményes termékek csak az igénylés jogalapjával összefűggő célra használhatóak. Az említett csoportok képviselői fejenként legfeljebb 2 db kedvezményes licencet vásárolhatnak. Tanárok és tanári állású kutatók abban az esetben igényelhetnek kedveményt, ha munkáltató intézményük állami kölségvetésből finanszírozott és állami költségvetésből finanszírozott intézménynél tanítanak.


Az igénylés az alábbi módon történik:

  • Töltse ki az igénylést on-line és a Mehet gombra kattintva mentse el!
  • Nyomtassa ki és írja alá.
  • Csatolja hozzá az alábbi igazolások valamelyikét:
   • orvosi kamarai tagságát igazoló dokumentumot, vagy orvosi bélyegzővel ellátott igénylését
   • ha tanár, akkor pedagógus igazolványát vagy munkáltatói igazolásának másolatát
   • vagy ha diák, akkor diákigazolványának vagy iskolalátogatási igazolásának másolatát
  • A dokumentumokat juttassa el a nyomtatványon is megtalálható telefax számunkra vagy beszkennelve e-mail címünkre, dokumentumot PDF formátumban honlapunkra fel is töltheti.


Diákok és tanárok esetében a számla csak a kedvezményezett természetes személy nevére, míg orvosok esetében az orvos saját vállalkozása nevére is szólhat.

A kedvezményes termékek kizárólag a kedvezmény igénylés jogalapjával összefüggő célra használt számítógépen a kedvezmény jogosultjának érdekében, az által használhatók fel a kedvezményezett tevékenységet nem túllépő mértékben.

 

Orvos & Diák licenceinket viszonteladóinkon keresztül is megvásárolhatja.

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!