Reseller Download

Kompatibilis liszensz kulcs generálása

Az AVG folyamaosan jelentet meg újabb program verziókat és ezekre ingyenesen biztosítjuk az áttérési lehetőséget minden ügyfelünk számára a jelenlegi liszenszének érvényességén belül. Az új programokkal párhuzamosan a korábbi programverzió, esetleg program verziók is támogatottak maradnak korlátozott ideig. Ez általában a legfrissebhez képest egyel korábbi verziókat jelenti.
Az új liszensz kulcsok általában nem használhatók a korábbi verziókhoz, de a nagyon régi liszensz kulcsok sem használhatók az újabb verziókhoz.
Ezen az oldalon lehetősége van a vásárláskor kapott liszensz kulcsához újabb, illetve korábbi verziókkal kapcsolatos liszensz kulcs típust generálni. Rendszerünk autmatikusan a régebbi kulcsokhoz újabb, az aktuálisan legújabb típusú kulcsokhoz pedig egyel régebbi verziójú kulcsot generál.

Figyelem: A művelet minden liszensszel csak egyszer végezhető el, ezért a generált kulcsot kérjük, hogy jól jegyezze fel.


Licenc vagy raktári kulcs:

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!