Reseller Download

AVG Anti-Spyware ingyenes változat(Windows 2000 és Windows XP) (Windows)


Tudnivalók

Bizonyára sokat olvasott arról, hogy az Internet használat és az Internetes kereskedelem növekedésével egyre nő az így elkövetett csalások és lopások száma. Az ehhez szükséges információkat, banki adatokat, személyes vagy üzleti titkokat tartalmazó dokumentumokat gyakran valamilyen program segítségével lopják el, vagy szedik össze a gyanútlan áldozatok számítógépeiről. Mára elengedhetetlenné vált, hogy az Internet kapcsolattal rendelkező számítógépeken, olyan speciális védelmi megoldásokat is alkalmazzanak, amelyek képesek felderíteni és megakadályozni az ilyen jellegű visszaéléseket.

Mostantól magyarországon is elérhető az AVG Anti-Spyware Kémprogram irtónak az ingyenes változata. Ez a program kitűnő kiegészítője a GRISOFT másik jól ismert termékének az AVG Antivírus ingyenes változatának Az alábbiakban néhány hasznos infromációt tudhat meg erről a programról. Kérjük, hogy olvassa el ezeket figyelmesen, mielőtt hozzákezdene a letöltéshez!

Kik használhatják az AVG Antivírus ingyenes változatát?

Az AVG Antivírus ingyenes változatát kizárólag otthon, a háztartásban hobbi célra használt legfeljebb 1 db számítógépre szabad telepíteni.

Mikor NEM használható az AVG Antivírus ingyenes változata?

Mivel tud többet kereskedelmi változat az ingyenesnél?

Funkció INGYENES KERESKEDELMI
Egyszerű kezelés
Napi frissítések
Heurisztikus módszer az ismeretlen kártevők ellen.
Automatikus irtás
Rengeteg elégedett felhasználó
Automatikus frissítés
A rendszer kézzel indított vizsgálata
Megelőző védelem, a rendszer folyamatainak állandó automatikus figyelése
AVG önvédelmi megoldás, védelmi rendszert célzó támadások ellen.
Üzleti felhasználás lehetősége

Ne feledje! Az AVG AVG Anti-Spyware ingyenes változatát ugyanazok a szakemberek fejlesztik, akik kereskedelmi változatot. Az ingyenes változat fejlesztése és fenntartása is a kereskedelmi változat bevételeiből történik. Ahhoz, hogy otthonában még Ön is sokáig használhasa az AVG Anti-Spyware ingyenes változatát, ezért kérjük, hogy munkájához a kereskedelmi változatot használja!


Szeretné most letölteni az AVG Anti-Spyware ingyenes változatát?

Nem! Nem tartozom kedvezményezett körbe.
[Ismeretők] [Árlista] [Kereskedelmi és próba változatok letöltése]

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!