Reseller Download

AVG Antivírus ingyenes változat Linuxra


A nemzetközi megjelenéssel egyidőben itthon is elérhető az AVG Antivírus Linux-ra készült ingyenes változata. Az alábbiakban néhány hasznos infromációt tudhat meg erről a víruskeresőről. Kérjük, hogy olvassa el ezeket figyelmesen, mielőtt hozzákezdene a letöltéshez!

Kik használhatják az AVG Antivírus ingyenes változatát:

Az AVG Antivírus ingyenes változatát kizárólag otthon, a háztartásban hobbi célra használt legfeljebb 1 db számítógépre szabad telepíteni.

Mikor nem használható az AVG Antivírus ingyenes változata:

Mivel tud többet kereskedelmi változat az ingyenesnél:

Ne feledje!

Az AVG Antivírus ingyenes változatát ugyanazok a szakemberek fejlesztik, akik kereskedelmi változatot. Az ingyenes változat fejlesztése és fenntartása is a kereskedelmi változat bevételeiből történik. Ahhoz, hogy otthonában még Ön is sokáig használhasa az AVG Antivírus ingyenes változatát, ezért kérjük, hogy munkájához a kereskedelmi változatot használja!


Szeretné most letölteni az AVG Antivírus ingyenes változatát?

Linux disztribúció: - Debian - Mandrake - RedHat - SUSE

Nem! Nem tartozom kedvezményezett körbe.
[Ismeretők] [Árlista] [Kereskedelmi és próba változatok letöltése]


FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!