Reseller Download

AVG Internet Security 2015 - ingyenes próba


  Vásárlás
Teljes letöltés
Ismertető
Neve/letöltés Fájlnév
   AVG Internet Security Online gyorstelepítő
 

avg_isct_stb_all_2015_5557_f1.exe
(4 MB)

   Dokumentáció (angol)
 

avg_isc_uma_en_2015_25.pdf
(6 MB)

  

Figyelmeztetés meglévő AVG ügyfeleknek!

A PRÓBA változat telepítése

Ha Ön már használja valamelyik kereskedelmi termékünket, úgy mielőtt a próba változatot telepítené bizonyosodjon meg róla, hogy eredeti licenc számát feljegyezte és biztonságos helyen tárolja! A licenc számra a próba időszak végén szüksége lesz, mivel ezzel aktiválhatja újra eredetileg megvásárolt AVG programját és ezzel veheti igénybe az új AVG programra való áttérése esetén a kedvezményeket. A licenc számot megtalálhatja a vásárláskor kapott licenc dokumentumban, illetve elektronikus levélben.

Ön a következő képpen juthat hozzá ehhez bővített funkcionalitású AVG programnak a próba változatához:

1. lehetőség

Igényeljen 30 napos próba licencet a honlapunkon. Ezt követően azonnal elküldjük Önnek 30 napos próba kulcsát. Ebben az esetben nem kell letörölnie korábbi AVG programját és eddigi beállításai is megmaradnak. Természetesen az addig Ön által nem használt AVG programrészeket (pld. Tűzfal, kémprogram kereső, stb.) telepítenie kell. Ehhez a teljes változatú telepítő programokat használhatja, mintha megvásárolta volna a terméket. Nem minden termékhez létezik próba kulcsos változat. Ilyen esetben a tudásban hozzá legközelebb álló terméket ajánlja fel a rendszer, amelynek a tudása legalább a kiválasztott termékvel azonos, vagy jobb. A termékek tudásbeli összehasonlítását táblázatban tekintheti meg.

2. lehetőség

A fenti "Letöltés most!" gombra kattintva töltse le a próba változat telepítő készletét. A telepítéshez először el kell távolítania jelenlegi AVG Programját, majd ezután telepítheti a most letöltött bővített funkcionalitású programot. Ebben az esetben korábbi beállításai törlődnek és felülíródnak a próba változat alapbeállításaival.

Az AVG program újraaktiválása

Amikor a próba időszak véget ér, úgy a telepített AVG terméket újra kell aktiválnia eredeti, vagy amennyiben megvásárolta a bővebb funkcionalitású változatot, úgy új licenc számával. Az újraaktiváláshoz nem szükséges AVG programját újra telepítenie , elegendő a következő lépéseket követnie:

Ha az újraaktiválást régi licencszámával végezte és nem vásárolta meg a bővített változatot, úgy azok a modulok, amelyek használatára nem jogosult hibát jelezhetnek. Ezeket a telepítő program elindításával és a Telepítés javítása lehetőséget választva egyszerűen eltávolíthatja a számítógépéről.

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


A távközlési szolgáltató hálózatában fellépett hiba miatt a vezetékes ügyfélszolgálati számunk (+36 1 7994050), illetve faxszámunk (+36 1 7994051) ma (2014.08.26) várhatóan egész nap nem lesz elérhető.

Kérjük, hogy kérdéseikkel hívják ügyfélszolgálatunk mobil számát: +36 20 9825380 amely ezidő alatt is elérhető lesz, de a fokozott terhelés miatt kérjük szíves megértésüket.