Reseller Download

AVG File Server változat 9.0

Átfogó megoldás Fájl és Terminál szerverek számára

  Vásárlás
letöltés
30 napos próba

Az AVG díjnyertes fájlszerver változata teljeskörű védelmet biztosít a kiszolgálókon tárolt adatok, valamint a terminál szolgáltatásokat (Távoli asztal) használó kapcsolatok számára. Ha már használ valamilyen más megoldást számítógépei védelmére, de még nem találta meg, hogy hogyan szeretné védeni fájl és terminál szerevereit, akkor az AVG Email Server Változat legjobb megoldás a probléma kezelésére. Az AVG Azon kívül, hogy megvédi adatait, védelmet nyújt a veszélyes tartalmak letöltése ellen is. Ami különösen fontos a terminál szolgáltatások védelme esetén.

Az AVG  már megszokott  és elismert nagyteljesítményű keresőmotorja egyedülálló megelőző védelmet biztosítanak Önnek. Az AVG fejlesztései által biztosított technológiai előny a garancia arra, hogy beruházása és védelme megőrizze értékét valamint biztonságát.

Az AVG hatékonyan ötvözi a gyorsaságot a hatékonysággal:

Természetesen a liszenszelés teljes ideje alatt ingyenes terméktámogatást vehet igénybe

 

 

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!