Reseller Download

VISZONTELADÓI TUDNIVALÓK ÉS REGISZTRÁCIÓKöszönjük, hogy érdeklődik az AVG termékek viszonteladói terjesztése iránt!

Az AVG biztonsági szoftverek exkluzív magyarországi képviseleteként szolgáljuk ki Önöket. A gyártó zárt képzési rendszerében végzett, a fejlesztőkkel kapcsolatban álló szakembereink garantálják, hogy a termékeinkkel kapcsolatos műszaki problémáikat gyorsan megoldhassák.
Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni arról, hogy mit nyújtunk és milyen feltételei vannak a viszonteladóvá válásnak. A feltételek teljesítése és elfogadása esetén egy napon belül aktiváljuk viszonteladói hozzáférésüket.

További információkról regisztráció után olvashat. Ezt követően küldjük meg a viszonteladói szerződését is.

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!