Reseller Download

Licenc ellenőrzés és regisztráció

Ha Ön megújítást / áttérést / bővítést aktiválna, akkor kattintson ide!

Ez a szolgáltatásunk licenc ellenőrzési szolgáltatást is nyújt. Segítségével ellenőrizheti, hogy az Ön birtokában lévő LICENC vagy ÉRTÉKESÍTÉSI kulcs szerepel-e a Grisoft világszintű regisztrációs adatbázisában.

Így megbizonyosodhat róla, hogy az Ön által vásárolt termék jogszerűen került-e az Ön birtokába, vagy hamisítványról van szó. Ha következő oldalon lévő mezőbe beírja az Ön birtokában lévő kulcsot, úgy rendszerünk informálja Önt arról, hogy az adott licenc létezik-e, illetve regisztrációja megtörtént-e? Ha a regisztráció még nem történt meg, akkor ezt néhány egyszerű lépésben azonnal el is végezheti. A regisztráció ingyenes, de csak ezt követően lesz jogosult a terméktámogatás igénybevételére.
A licenc kód a következő módon kezdődik: 70xx-TH..., 75xx-TH..., 75xx-TF... az xx karakterek helyén más karakter is állhat.
Akkor is először regisztrálnia kell a termékét ha licencét meg szeretné újítani, vagy más, nagyobb tudású AVG termékre szeretne áttérni, esetleg szeretné a felhasználószámot növelni.


Raktári vagy Licenc kulcs:

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!