Reseller Download

MEGÚJÍTÁS, ÁTTÉRÉS, NÖVELÉS VARÁZSLÓ

Árlista frissítve: 2010-03-13 05:21:06


Áttérés, megújítás és növelés varázslónkkal azon kedves ügyfeleink dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akik már rendelkeznek AVG termékkel és szeretnék annak tudását bővíteni, időközben magasabb felhasználószámra szeretnének váltani, vagy egyszerűen csak licencük hamarosan lejár, de szeretnék azt továbbra is használni. Ugyanakkor nem biztosak abban, hogy mely termékekre térhetnek át kedvezményesen a jelenleg használt AVG programjukról, vagy nem tudják pontosan, hogy milyen AVG termékkel rendelkeznek és így nem tudják eldönteni, hogy melyik megújítást kell megvásárolniuk. A műveletek csak regisztrált liszensszel végezhetők el. Ez az ügyfeleinknek->Liszensz aktiválás és regisztráció menüben végezhető el. Növelés vagy áttérés esetén követelmény az is, hogy liszensz még érvényes legyen, mivel ezek a műveletek az eredeti lejárati időt nem hosszabbítják, nem tolják ki meg. Fontos, hogy egyazon licenchez ne kezdeményezzen egyszerre több tranzakciót, például áttérést és növelést is. Ezek műveletek egyszerre nem végezhetők el. A sorrend tetszőleges, de csak az előző folyamat sikeres befejezése és a licenc aktiválása után kedeményezzen új megújítás és/vagy áttérési és/vagy növelési folyamatot. Ennél már az előző tranzakciónál kapott új licenc kulcsot kell megadnia. Ugyanolyan műveletet se kezdeményezzen ugyanarra a kulcsra többször. Mindig várja meg, hogy az előző művelet a teljesítéssel együtt sikeresen befejeződjön. Ha ugyanazzal a licenccel egyszerre több tranzakciót automatikusan nem végezhető el, amennyiben egy lépésben szeretne több műveletet végezni, úgy szakértő munkatársaink szívesen állnak az Ön rendelkezésére.
Amennyiben az alábbi mezőben megadja jelenlegi AVG termékének licenc azonosítóját, úgy rendszerünk automatikusan felsorolja, hogy mely termékekre tud áttérni vagy milyen megújítások közül választhat.

Jelenlegi licenc kulcsa:
Terméktípus:


  Amennyiben kérdése merülne fel, vagy segítségre van szüksége úgy kérjük, hogy keresse munkatársainkat elektronikus levélben vagy telefonon!

FOOLY Stúdió Kft © 2010

FIGYELEM!


Frissítés


2016. december 14. 10:59

A vonalat időközben helyreállították. A szolgáltatások jelenleg elérhetőek. A nap folyamán a javítás miatt rövidebb idejű kiesések még előfordulhatnak.

Meghibásodás


2016. december 14. 07:30

A távközlési szolgáltató nemzetközi hálózatában fellépett hiba miatt a jelenleg a nem új licencek (megújítás, növelés, áttérés és ezek kombinációja) megrendelése és az ezzel kapcsolat automatikus ajánlat adás, valamint a vállalati termékek próba licenceinek generálása akadozik.

Kérjük, hogy a fenti műveletek esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén +36 1 7994050 telefonszámon, a +36 1 7994051 telefax számon vagy az eladas@avg.hu email címen.

Kollégáink a hiba fennállása alatt manuálisan segítenek megoldani a fenti kérdéseket.

Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!